December 8-án szombaton teremtornát rendezünk Mezőnyárádon, az iskola tornatermében. Az eseményre olyan kispályás csapatok jelentkezését várjuk, akik szeretnék a téli szünetet is aktívan tölteni, és egy egyedi tornán részt venni csapatukkal. A kupa címvédője az egerszóláti Cool Tour FC.

ct.jpg

A kupa szabályrendszere a helyszín adottságai miatt különbözik a megszokottól. A mezőnyárádi tornaterem alkalmas a faljátékra, így a hagyományos teremfoci szabályait alkalmazzuk a tornán. A kapu mögött, és oldalt sincs kint a labda, a játék ezáltal nagyon gyors, és gyakran változnak az erőviszonyok akár pillanatokon belül.

A sok gól és a látványos megmozdulások és fordulatok teszik igazán élvezhetővé a futballt- ez a mezőnyárádi teremfocikon hatványozottan érvényesül.

A jelentkezést november 21-től nyitjuk, és december 6-án zárjuk le. Maximum 12 csapat indulhat a tornán, így érdemes hamar jelezni a részvételi szándékot.

A csapatok létszáma maximum 10 fő lehet, ebből egyszerre 4+1 szerepelhet a pályán. A mérkőzések időtartama 2*8 perc, ami bőven elég, hiszen alig van megszakítás a játékban.

Díjazás:

1.      helyezett: Serleg, oklevél, labda, 1 tálca sör

2.      helyezett: Serleg, oklevél, pezsgő

3.      helyezett: Serleg, oklevél 

Gólkirály: Serleg, oklevél, csokimikulás

Legjobb kapus: Serleg, oklevél, csokimikulás

Legjobb játékos: Serleg, oklevél, csokimikulás

Legjobb mezőnyárádi játékos: Meglepetés

 

További díjak várhatóak még!

Nevezési díj: 8.000 Ft/csapat

Jelentkezés december 6-ig!

E-mailben: mate.farkas91@gmail.com

Telefonon: 06/305941142

mikulaskupaplakat másolata.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://matetippek.blog.hu/api/trackback/id/tr94917369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
süti beállítások módosítása